Wedding film, videograaf inhuren bruiloft, bruiloft filmen, film bruiloft, trouw film, trouwfilm maken, video huwelijk, film huwelijk, de bruiloft film, youtube trouwfilm, film trouwen, huwelijksvideo, huwelijksfilm, Creatieve trouwvideograaf bruiloft Arnhem, mannelijke videograaf Gelderland, creatieve trouwvideograaf slot doddendael, AI bruiloft video Hardewijk, AI bruiloft video Nijmegen, mannelijke trouwVideograaf bruiloft Doesburg, ai trouwvideo slot doddendael, Creative trouwfilm, creatieve trouwvideo, creatieve bruiloftsvideo, ai trouwvideo, ai trouwfilm, ai bruiloftsvideo, videograaf in Gelderland, showreel bruiloft, showreel trouwen, trouwfilm slot doddendael, trouwvideo slot doddendael, bruiloft video slot doddendael, trouwen in slot doddendael, slot voddendeal in Ewijk, unieke trouwfilms Gelderland, mannelijke trouwvideograaf, mannelijk bruiloft videograaf, videograaf slot doddendael, film bruiloft slot doddendael, bruiloft laten filmen Gelderland, bruiloft laten filmen Arnhem, trouwvideo landgoed groot warnsborn, trouwvideograaf landgoed groot warnsborn, trouwvideo hotel haarhuis, trouwvideograaf hotel haarhuis, trouwvideograaf buitenplaats Sonsbeek, trouwvideo buitenplaats Sonsbeek, trouwvideo tuin de lage oorsprong, videograaf bruiloft Arnhem, videograaf in Gelderland, trouwvideograaf Arhem, trouwvideograaf Gelderland, bruiloftvideograaf Gelderland, videograaf bruiloft Apeldoorn, trouwvideograaf Apeldoorn, bruiloftnvideograaf Apeldoorn, Videograaf bruiloft Culemborg, trouwvideograaf Culemborg, bruiloft videograaf Culemborg, Videograaf bruiloft Doesburg, trouwvideograaf Doesburg, bruiloftnvideograaf Doesburg, Videograaf bruiloft Elburg, trouwvideograaf Elburg, bruiloftnvideograaf Elburg, Videograaf bruiloft Harderwijk, trouwvideograaf Harderwijk, bruiloftnvideograaf Harderwijk, Videograaf bruiloft Nijmegen, trouwvideograaf Nijmegen, bruiloftnvideograaf Nijmegen, Videograaf bruiloft Wageningen, trouwvideograaf Wageningen, bruiloftnvideograaf Wageningen, Videograaf bruiloft Zutphen, trouwvideograaf Zutphen, bruiloftnvideograaf Zutphen, Videograaf bruiloft Ewijk, trouwvideograaf Ewijk, bruiloftnvideograaf Ewijk

Mijn werk

creatieve trouwvideo's

Klanten

reviews van de huwelijkvideo's

Als je verteld dat je gaat trouwen, krijg je veel tips. Heel veel tips. 1 collega van mij gaf 1 tip: wat je ook doet, neem een videograaf, dat is het helemaal waard. Vol trots liet hij via een link op zijn telefoon de video zien van hun dag.Van mij aan jou dan dus ook 1 tip: neem een videograaf. En doe jezelf, je partner en jullie dierbaren een lol: Boy van Videodynamics. Hij heeft de kunst om in elk gezelschap in te voegen zodat mensen zich op hun gemak voelen. Hij is flexibel, vriendelijk en met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen maakt hij de sfeer zodanig dat mensen zich niet bekeken voelen door de camera.Zomer 2022 trouwden wij op slot Doddendael, en inmiddels heb ik de trouwfilm al vaak terug gekeken en ook heel veel laten zien. Laagdrempelig om erbij te pakken. En wat zeggen bewegende beelden meer. Je hoort die trouwgeloftes nog een keer, de speeches, hoe ze het zeggen en hoe ze bewegen, hoe er wordt gedanst. Het is ons erg dierbaar.Verder nog: ik ben perfectionistisch. Dus ik was wel bang dat ik iets aan te merken zou hebben. En ja hoor, er was een onderdeel wat ik er uitgebreider in wilde hebben. Dit was geen probleem en had hij snel aangepast.Hoe vaker ik de film inmiddels heb gekeken, hoe meer details me opvallen. De timing van de muziek, de tekst die aansluit bij wat je ziet, het is echt heel goed. en ja, dat wil je!
Marit P.
Marit P.
16:18 11 Mar 24
Wij zijn ontzettend enthousiast over de samenwerking met Boy. Het contact vooraf verliep erg goed, maar ook op de dag zelf wist Boy er wat leuks van te maken. Hij wist iedereen op zijn gemak te stellen en zorgde ervoor dat het vlekkenloos verliep. Iedere keer als wij de trouwfilm weer terug kijken, herleven wij deze dag opnieuw. Boy heeft zo veel emotie en liefde terug laten komen in de film. Ik zou iedereen aanraden om Boy in te huren, hier kijken wij nog jaren met geluk op terug!
Yaniek Uijt de H.
Yaniek Uijt de H.
18:03 02 Jan 24
Wat een bijzondere herinnering om een film te hebben van onze bruiloft! Boy heeft ontzettend veel ervaring en goede ideeën. Daardoor worden alle kleine, grote, dierbare, grappige en mooie momenten vastgelegd. De video ontroerd en blikt terug op de dag precies zoals die was. Het contact tijdens de voorbereidingen was top, en op de dag zelf helpt hij zelfs nog even met sjouwen als er opeens een binnenscenario geregeld moet worden. Videodynamics is meer dan een aanrader!
Merel van D.
Merel van D.
11:35 23 Dec 23
Op de open dag van de trouwlocatie hebben we Boy ontmoet. We waren direct enthousiast over de beelden die hij liet zien en het contact was heel prettig. Boy is serieus en had ook goede tips voor de trouwdag, in de voorbereiding. Op onze grote dag was hij enthousiast en behulpzaam.De film is super geworden! We herbeleven de dag telkens weer na, bij het zien van de film. Alles klopt, zowel de film als de muziek die Boy heeft gekozen.
Raymond de J.
Raymond de J.
10:11 26 Nov 23
Via onze weddingplanner kwamen wij in contact met Boy. Het contact vooraf verliep goed en was prettig.Op de dag zelf valt het soms niet eens op dat hij overal is en alles filmt. Doordat hij zoveel ervaring heeft, heeft hij veel goede en leuke ideeën.Toen wij de film hadden ontvangen werd ik al snel bij het zien van de film emotioneel. De passende muziek, de mooie beelden, de geluidsfragmenten tussendoor. Je beleefd de dag weer opnieuw met alle mooie en belangrijke momenten.Bij twijfel gewoon doen. Boy van Videodynamics is zeker je geld waard!
Rowan R.
Rowan R.
11:37 20 Nov 23
Wauw… wat zijn wij ontzettend blij dat we voor Boy van Videodynamics hebben gekozen als videograaf voor onze bruiloft in september. Naast dat hij een prettig, relaxed en vrolijk mens is om naast je te hebben op de dag zelf zijn de beelden die hij heeft gemaakt adembenemend. Wat een ongelofelijke professional!Met de door hem gemaakte video kunnen wij vanaf nu iedere dag heel even terug naar de mooiste dag van ons leven. De emoties en de sfeer van onze speciale dag heeft hij perfect vastgelegd. Zijn professionaliteit en creativiteit waren ongeëvenaard, en hij ging verder dan onze verwachtingen om ervoor te zorgen dat elk kostbaar moment werd vastgelegd. We zullen deze herinneringen koesteren voor de rest van ons leven, en het is allemaal te danken aan het ongelooflijke werk van deze videograaf. Boy, nogmaals bedankt voor het delen van deze prachtige dag met ons en het creëren van een blijvende herinnering aan onze bruiloft! We zijn je zo dankbaar!
Alyssa F.
Alyssa F.
17:23 05 Nov 23
Wat genieten we enorm van onze trouwvideo! De herinnering die wij hebben van onze mooie dag is perfect vastgelegd door Boy! Zijn aanwezigheid op deze dag was erg gezellig en leuk😃.Heel erg bedankt Boy!Voor de twijfelaars: echt doen, je krijgt geen spijt(!)
Bas van O.
Bas van O.
19:02 04 Nov 23
Boy is een enorm vakman, hij is kundig, heeft humor, stelt je gerust en komt zijn afspraken na. Bij twijfel, doen!!!!!
Dorian D.
Dorian D.
16:02 03 Nov 23
We zijn zo blij dat we Boy hebben gekozen om onze bruiloft op film vast te leggen! Het is een prachtige film geworden waarmee we de dag echt weer hebben kunnen herbeleven (wat ik ook nog regelmatig doe). Prachtige beelden, mooie muziek, en superknap de speeches en geloften erdoorheen verwerkt. Je merkt aan alles dat Boy superveel ervaring heeft en passie voor het vak. Qua voorbereiding verliep de communicatie heel soepel en op de dag zelf was het heel gezellig om Boy erbij te hebben, we konden ons heel makkelijk ontspannen. We zouden hem aan iedereen aanbevelen. Dus stoppen met twijfelen en doen!!!
Saskia V.
Saskia V.
15:27 28 Oct 23
"DOEN! Een beeld zegt misschien meer dan 1000 woorden, maar de prachtige combinatie van bewegend beeld, mooie woorden en mooie muziek zegt alles! Boy heeft echt een toffe video van onze bruiloft gemaakt, en daarnaast is hij gewone en fijne vent om erbij te hebben!"
Bob D.
Bob D.
19:28 23 Oct 23
js_loader

Wat je krijgt

mogelijke opties

Vanaf 2299,-

De basisprijs geldt voor 8 uur huwelijksvideografie en jullie uiteindelijke creatieve trouwfilm wordt minimaal 5 minuten.

Hele dag filmen

Natuurlijk is het ook mogelijk om mij de hele dag te boeken als huwelijksvideograaf! Tot max 16 uur. En de creatieve trouwfilm wordt minimaal 10 minuten.

alle takes

Naast een creatieve trouwvideo krijgen jullie ook de volledige opnames van:
– De geloftes
– De openingsdans
– De gegeven speeches*

Digitaal geleverd

De huwelijksvideo en de eventuele extra video’s lever ik digitaal. Makkelijk te bekijken én nog makkelijker om te delen met vrienden en familie.

F.A.Q

Stel het de creatieve trouwvideograaf!

Kan ik ook RAW beelden krijgen van onze creatieve trouwfilm?

Ja en nee. Volledige ruwe beelden geef ik niet als huwelijksvideograaf. In het videomateriaal zitten namelijk ook beelden die onscherp zijn, of simpelweg niks ­toevoegen. Daarnaast zijn er ook een aantal technische aspecten waardoor ­compleet ruwe beelden geen meerwaarde hebben. Zo bevatten ze amper kleur en zijn vaak wachtend tot een bepaald moment die misschien niet  komt. Bij de pakketten “To the Max” en “This is it” (hier lees je meer over in de trouwbrochure) zit er een documentaire edit bij. Dit zijn alle beelden die door de selectie heen zijn gekomen, maar niet of deels gehaald hebben in jullie creatieve trouwfilm. Deze edit duurt tussen de 40 en 60 minuten en zal qua kleuren geoptimaliseerd zijn, bevat het oorspronkelijke geluid en wordt deels ondersteund door achtergrondmuziek, zodat het lekker wegkijkt.

Mag ik zelf bepalen welke muziek er ­onder de trouwfilm komt?

Dat mag zeker, zolang je maar muziek kiest dat rechtenvrij is. Ik mag ­helaas, als huwelijksvideograaf, geen muziek gebruiken waar auteursrecht op zit. Of ik moet daar een licentie voor hebben. En voor muziek die je op de radio hoort, is dit enorm duur. (Coldplay is  bijvoorbeeld €10.000 per nummer) Máár op de website www.musicbed.com staan prachtige nummers die perfect zullen passen bij jullie dag. En ik sta altijd open voor suggesties voor jullie creatieve trouwfilm. Sterker nog, het scheelt mij uren zoeken door de enorme collectie.

Wat als je ziek bent en onze creatieve trouwfilm niet kunt maken op onze bruiloft?

Er moet echt iets ernstigs gebeuren wil ik niet op jullie dag komen om het ­allemaal vast te leggen. Bij een griepje, of iets dergelijks, neem ik ­gewoon een paar pijnstillers, een goeie bak koffie en kom ik gewoon met 100% ­energie jullie kant op als huwelijksvideograaf. Mocht ik onverhoopt mijn been of arm breken, dan moet ik ­helaas iemand inschakelen voor het maken van de beelden voor jullie creatieve trouwfilm. Maar geen nood. In diverse ­(Facebook-) groepen zitten honderden huwelijksvideografen. En zal ik altijd ­iemand vinden met ­dezelfde filmstijl en uiteraard veel ervaring in de trouwbranche. Ik edit na de bruiloft de creatieve trouwfilm zorgvuldig zelf met de RAW beelden van de andere huwelijksvideograaf.

Welke apparatuur gebruik je voor het maken van de creatieve trouwfilm?

Ik film als huwelijksvideograaf met een compacte camera, namelijk de Sony a7sIII. De kwaliteit van deze camera is zo goed, dat zelfs in donkere ruimtes… (mega ­handig voor tijdens het feest) ik gewoon kan blijven filmen zonder kwaliteitsverlies. De perfecte specificaties op dit moment voor een huwelijksvideograaf. Daarnaast is de camera in staat om in 4K resolutie in ­combinatie met slow motion mogelijkheden te filmen. Hierbij heb ik hele kleine recorders en dasspeldmicrofoons om de geloftes, de speeches en zelfs het live muziek goed op te nemen. Deze recorders zijn heel klein en compact en passen perfect in een binnenzak. Zo zal je dit amper terugzien op de creatieve trouwfilm, op jullie trouwfoto’s en natuurlijk tijdens de ceremonie zelf.