Klanten

reviews

Als je verteld dat je gaat trouwen, krijg je veel tips. Heel veel tips. 1 collega van mij gaf 1 tip: wat je ook doet, neem een videograaf, dat is het helemaal waard. Vol trots liet hij via een link op zijn telefoon de video zien van hun dag.Van mij aan jou dan dus ook 1 tip: neem een videograaf. En doe jezelf, je partner en jullie dierbaren een lol: Boy van Videodynamics. Hij heeft de kunst om in elk gezelschap in te voegen zodat mensen zich op hun gemak voelen. Hij is flexibel, vriendelijk en met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen maakt hij de sfeer zodanig dat mensen zich niet bekeken voelen door de camera.Zomer 2022 trouwden wij op slot Doddendael, en inmiddels heb ik de trouwfilm al vaak terug gekeken en ook heel veel laten zien. Laagdrempelig om erbij te pakken. En wat zeggen bewegende beelden meer. Je hoort die trouwgeloftes nog een keer, de speeches, hoe ze het zeggen en hoe ze bewegen, hoe er wordt gedanst. Het is ons erg dierbaar.Verder nog: ik ben perfectionistisch. Dus ik was wel bang dat ik iets aan te merken zou hebben. En ja hoor, er was een onderdeel wat ik er uitgebreider in wilde hebben. Dit was geen probleem en had hij snel aangepast.Hoe vaker ik de film inmiddels heb gekeken, hoe meer details me opvallen. De timing van de muziek, de tekst die aansluit bij wat je ziet, het is echt heel goed. en ja, dat wil je!
Marit P.
Marit P.
16:18 11 Mar 24
Wij zijn ontzettend enthousiast over de samenwerking met Boy. Het contact vooraf verliep erg goed, maar ook op de dag zelf wist Boy er wat leuks van te maken. Hij wist iedereen op zijn gemak te stellen en zorgde ervoor dat het vlekkenloos verliep. Iedere keer als wij de trouwfilm weer terug kijken, herleven wij deze dag opnieuw. Boy heeft zo veel emotie en liefde terug laten komen in de film. Ik zou iedereen aanraden om Boy in te huren, hier kijken wij nog jaren met geluk op terug!
Yaniek Uijt de H.
Yaniek Uijt de H.
18:03 02 Jan 24
Wat een bijzondere herinnering om een film te hebben van onze bruiloft! Boy heeft ontzettend veel ervaring en goede ideeën. Daardoor worden alle kleine, grote, dierbare, grappige en mooie momenten vastgelegd. De video ontroerd en blikt terug op de dag precies zoals die was. Het contact tijdens de voorbereidingen was top, en op de dag zelf helpt hij zelfs nog even met sjouwen als er opeens een binnenscenario geregeld moet worden. Videodynamics is meer dan een aanrader!
Merel van D.
Merel van D.
11:35 23 Dec 23
Op de open dag van de trouwlocatie hebben we Boy ontmoet. We waren direct enthousiast over de beelden die hij liet zien en het contact was heel prettig. Boy is serieus en had ook goede tips voor de trouwdag, in de voorbereiding. Op onze grote dag was hij enthousiast en behulpzaam.De film is super geworden! We herbeleven de dag telkens weer na, bij het zien van de film. Alles klopt, zowel de film als de muziek die Boy heeft gekozen.
Raymond de J.
Raymond de J.
10:11 26 Nov 23
Via onze weddingplanner kwamen wij in contact met Boy. Het contact vooraf verliep goed en was prettig.Op de dag zelf valt het soms niet eens op dat hij overal is en alles filmt. Doordat hij zoveel ervaring heeft, heeft hij veel goede en leuke ideeën.Toen wij de film hadden ontvangen werd ik al snel bij het zien van de film emotioneel. De passende muziek, de mooie beelden, de geluidsfragmenten tussendoor. Je beleefd de dag weer opnieuw met alle mooie en belangrijke momenten.Bij twijfel gewoon doen. Boy van Videodynamics is zeker je geld waard!
Rowan R.
Rowan R.
11:37 20 Nov 23
Wauw… wat zijn wij ontzettend blij dat we voor Boy van Videodynamics hebben gekozen als videograaf voor onze bruiloft in september. Naast dat hij een prettig, relaxed en vrolijk mens is om naast je te hebben op de dag zelf zijn de beelden die hij heeft gemaakt adembenemend. Wat een ongelofelijke professional!Met de door hem gemaakte video kunnen wij vanaf nu iedere dag heel even terug naar de mooiste dag van ons leven. De emoties en de sfeer van onze speciale dag heeft hij perfect vastgelegd. Zijn professionaliteit en creativiteit waren ongeëvenaard, en hij ging verder dan onze verwachtingen om ervoor te zorgen dat elk kostbaar moment werd vastgelegd. We zullen deze herinneringen koesteren voor de rest van ons leven, en het is allemaal te danken aan het ongelooflijke werk van deze videograaf. Boy, nogmaals bedankt voor het delen van deze prachtige dag met ons en het creëren van een blijvende herinnering aan onze bruiloft! We zijn je zo dankbaar!
Alyssa F.
Alyssa F.
17:23 05 Nov 23
Wat genieten we enorm van onze trouwvideo! De herinnering die wij hebben van onze mooie dag is perfect vastgelegd door Boy! Zijn aanwezigheid op deze dag was erg gezellig en leuk😃.Heel erg bedankt Boy!Voor de twijfelaars: echt doen, je krijgt geen spijt(!)
Bas van O.
Bas van O.
19:02 04 Nov 23
Boy is een enorm vakman, hij is kundig, heeft humor, stelt je gerust en komt zijn afspraken na. Bij twijfel, doen!!!!!
Dorian D.
Dorian D.
16:02 03 Nov 23
We zijn zo blij dat we Boy hebben gekozen om onze bruiloft op film vast te leggen! Het is een prachtige film geworden waarmee we de dag echt weer hebben kunnen herbeleven (wat ik ook nog regelmatig doe). Prachtige beelden, mooie muziek, en superknap de speeches en geloften erdoorheen verwerkt. Je merkt aan alles dat Boy superveel ervaring heeft en passie voor het vak. Qua voorbereiding verliep de communicatie heel soepel en op de dag zelf was het heel gezellig om Boy erbij te hebben, we konden ons heel makkelijk ontspannen. We zouden hem aan iedereen aanbevelen. Dus stoppen met twijfelen en doen!!!
Saskia V.
Saskia V.
15:27 28 Oct 23
"DOEN! Een beeld zegt misschien meer dan 1000 woorden, maar de prachtige combinatie van bewegend beeld, mooie woorden en mooie muziek zegt alles! Boy heeft echt een toffe video van onze bruiloft gemaakt, en daarnaast is hij gewone en fijne vent om erbij te hebben!"
Bob D.
Bob D.
19:28 23 Oct 23
Een videograaf die met je meedenkt en net een stapje extra zet? Bij Boy ben je dan aan het juiste adres. Bovendien is Boy ontzettend fijn om mee samen te werken. Absoluut een aanrader!
Jerain de V.
Jerain de V.
19:37 04 Sep 23
Op het begin heel erg getwijfeld of we een videograaf wilden inhuren voor onze bruiloft, maar achteraf zo ontzettend blij dat we deze keuze hebben gemaakt! Boy heeft onze dag echt prachtig weten vast te leggen! Ontzettend fijne vent, en goed in wat hij doet! Hij heeft de emotie die we graag terug wilden zien perfect weten vast te leggen op zijn camera!! Bij het zien vd video was het 1 groot tranendal (van geluk uiteraard) 😉 Dit was echt de beste keuze ooit! Mocht je twijfelen, vooral niet doen, spijt krijg je echt NIET, Boy is een topper!!!
Lisanne W.
Lisanne W.
16:58 28 Aug 23
My husband and I just received our wedding video from Boy and we've been watching it on repeat! Boy was great to work with and we enjoyed having him capture all of the special moments from our wedding day. We didn't actually have chance to meet him in person until our wedding day because we are both from the United States, but he made us feel comfortable like we were old friends. My husband and I aren't huge on getting photographed or videoed, but Boy kept things light and always tried to make sure we were having fun. The quality of his work is excellent and you could tell he put a lot of time into making sure we had the best video possible. We are excited to look back and relive our wedding day through Boy's video for many years to come. We would highly recommend Boy as your wedding videographer.
Isabel M.
Isabel M.
02:01 01 Aug 23
Voor aankomende bruidsparen die überhaupt twijfelen of ze een videograaf nodig hebben kunnen wij alleen maar zeggen: DOEN! Je (her)beleeft de mooiste dag van je leven daardoor zoveel beter dan wanneer je alleen foto's hebt.Mocht je overtuigd zijn dan, moet je (volgens ons) kiezen voor Boy van Videodynamics. Geen saaie verslaglegging van je dag, maar je ontvangt voor je gevoel een ware documentaire met prachtige details & muziek. Alles klopt gewoon. Boy heeft 'onze dag' op zo'n prachtige manier vast weten te leggen dat woorden tekort schieten om te vertellen hoe blij wij er mee zijn. Daarnaast is hij ook zeer prettig in de communicatie. Van te voren wordt duidelijk besproken welke zaken je op welke manier vastgelegd wil hebben. Zo ontvingen we alle speeches, onze geloftes en belangrijke zaken als losse beelden, naast de prachtige compilatie die Boy heeft gemaakt. Naast de 'geplande' momenten merk je amper dat hij er is, waardoor je ook prachtige spontane beelden van je dag terugziet waar je zelf niet eens bij stil hebt gestaan.Het is bijna jammer dat je maar 1x trouwt, want anders zouden we Boy direct opnieuw vragen!
Ronald T.
Ronald T.
17:52 12 Jul 23
Niet twijfelen, gewoon doen! Boy is de man, die je moét hebben voor je bruiloft. Het is zo ontzettend waardevol om een trouwfilm te hebben met de klasse, vakkundigheid en details zoals Boy dat weet vast te leggen dat je spijt krijgt als je hem niet hebt geboekt. Ook in de voorbereiding is hij hartstikke fijn om mee samen te werken, staat hij altijd klaar met advies, reageert hij snel en merk je aan alles hoe enthousiast hij is voor zijn vak. Al onze gasten en de overige leveranciers vonden Boy ook echt een mega toevoeging aan de dag, waarop iedereen zich enorm op zijn/haar gemak voelde. Boeken dus!
Vienna -
Vienna -
16:11 02 Jul 23
WAUW! Wat een vakwerk heeft Boy geleverd! We hebben geweldige trouwvideo's van hem gekregen!!Boy is een enthousiast en energiek persoon, die alles op alles zet om geweldig videowerk neer te zetten.Wat een geweldig oog voor detail, wat een knap staaltje werk!We hebben genoten van de beelden en blijven maar kijken! Super!
Annemarie V.
Annemarie V.
13:36 20 Jun 23
Wat een geweldig enthousiast persoon is Boy en wat een prachtige trouwfilm heeft hij voor ons gemaakt! De hele dag samengevat in slechts 7 minuutjes, waarbij hij de sfeer perfect weet te vatten, knap hoor! En zoveel oog voor details, elke keer dat we de film kijken (raken we weer ontroerd en) valt ons weer iets nieuws op wat hij heel zorgvuldig en leuk heeft gemonteerd.
Kimberly H.
Kimberly H.
18:37 29 May 23
Boy, we zijn je enorm dankbaar voor deze eeuwige herinnering aan onze grote dag.
Sophie Van der M.
Sophie Van der M.
05:08 09 May 23
Geweldige videograaf die vol passie, plezier en met een oog voor het bruidspaar, de prachtigste beelden en details op zeer professionele wijze weet vast te leggen!
Roelof Den O.
Roelof Den O.
17:49 07 Feb 23
Je kunt aan alles merken dat Boy veel liefde heeft voor het maken van trouwfilms. Hij maakt niet zomaar een samenvatting van je grote dag, maar echt een uniek filmverhaal boordevol emotie.We zijn zeer blij met onze keuze voor Boy als onze trouwvideograaf. Een zeer weloverwogen keuze, omdat Maikel zelf ook trouwvideograaf is van beroep. Maar toen we kozen voor Boy, wisten we al dat we goed zaten.Boy heeft oog voor stortytelling, schiet mooie composities, bewerkt zijn films in prachtige kleuren, kiest mooie muziek en verweeft dit met de echte geluiden en gesproken woorden van de dag. Hij brengt je dag helemaal tot leven in de film. Bovendien brengt hij een schat aan ervaring met zich mee, dus in Boy heb je iemand die zeer professioneel zijn werk doet.Vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering van de film was het contact heel prettig. Hij is duidelijk in zijn communicatie, leuk in de omgang, viel goed in de smaak bij de bruiloftsgasten en leverde uiteindelijk een fantastisch unieke film af!Boy, we zijn je enorm dankbaar voor deze eeuwige herinnering aan onze grote dag!
Maikel S.
Maikel S.
16:44 14 Jan 23
Wanneer je zelfs een andere trouwleverancier een brok in de keel bezorgd, dan doe je het echt goed! De manier waarop Boy met zijn enthousiasme op de dag zelf zijn werk doet is heel erg prettig. Hij is op een positieve manier aanwezig wat zorgt voor een fijne sfeer. Het eindresultaat (van de bruiloft die wij “samen hebben gedaan”) is prachtig. Tijdens het zien van de film was ik ineens weer terug. Terug op die dag, die locatie en terug bij datzelfde gevoel van toen. Zet ‘m op, Boy… en veel plezier met het maken van nog meer prachtige films!
Joyce R.
Joyce R.
07:18 08 Jan 23
Wat zijn wij blij dat we voor Boy als videograaf hebben gekozen. Gedurende de dag wist hij met zijn enthousiasme, humor en wijze raad ons op ons gemak te stellen. Tijdens de groepsfoto hoorden we gasten zeggen ‘Wie is die videograaf eigenlijk? Hij is echt een leuk mens!’.Inmiddels hebben we onze video al zeker meer dan 20 keer gekeken, maar keer op keer valt onze mond open van verbazing, zijn we daarna even stil en vloeien er traantjes van geluk. Het is niet uit te leggen hoe het voelt om de dag, die je zo intens samen hebt beleefd, met beeld en geluid terug te zien. De manier waarop Boy de gesproken woorden en beelden samen verwerkt in een sprookjesachtige video is écht uniek. Wij kunnen niets anders dan alle andere bruidsparen aanraden te kiezen voor Videodynamics. Boy, nogmaals DANK voor jouw vakwerk!
Rianne
Rianne
13:11 02 Jan 23
Ik heb met Boy samengewerkt als bruidsfotograaf. We waren een geöliede machine mede dankzij de effectieve communicatie onderling en de gezellige onderonsjes. Aanrader!
Malou von B.
Malou von B.
14:24 13 Dec 22
Het is nauwelijks te omschrijven hoe intens blij wij zijn met het beeldmateriaal van Boy. De trouwvideo is grandioos en précies vastgelegd zoals wij zijn. Als persoon is Boy heel erg prettig. Hij is enorm duidelijk in zijn communicatie, waardoor je precies weet wat je aan hem hebt. We hebben ontzettend met en om hem gelachen. Boy heeft ons enorm op ons gemak gesteld, persoonlijk oog voor ons gehad (ook toen ik als bruid lichte paniek kreeg tijdens het aankleden), met ons meegedacht en voorzien van tips en adviezen, een fantastisch team gevormd met ons trouwfotograaf en bovenal: zich mega onzichtbaar gemaakt. Dit verbaast ons nog steeds, haha. Wij kunnen Boy aan iedereen aanraden!
Sanne L.
Sanne L.
11:10 09 Dec 22
Via mijn netwerk getipt op Boy. En dat bleek een goede tip! Boy heeft een super toffe video gemaakt die ik nu laat zien op mijn website. Hoe breng je een dienst, de sfeer, timing en volgorde van de beelden goed over? Dat is goed gelukt. Kijk gerust op mijn website Talento Loopbaancoaching voor de bewijsvoering! 🙂
Arnaud H.
Arnaud H.
08:41 30 Nov 22
Een mooi begin van het weekend! Vanmorgen ontvingen we dan die mail met onze trouwfilm, lang wachten wordt beloond!Echt fantastisch werk, het hele verhaal klopt en alles is erin verwerkt! Boy werkt hard en heeft er plezier in, dat hebben wij aan alles gemerkt. We zijn dik tevreden en raden Boy echt aan, want Boy maakt het feest nog groter dan dat het al is op z'n bijzondere dag! Dankjewel!
Anke M.
Anke M.
21:06 25 Nov 22
In één woord: prachtig! Het is ontzettend leuk en bijzonder om bewegende beelden terug te zien van die dag. Boy heeft een film gemaakt die van begin tot eind klopt: de beelden, de muziek, de gekozen geluidsopnames de eronder zijn gezet. Ongelofelijk professioneel en mooi. Een absolute aanrader!
Moniek V.
Moniek V.
16:52 17 Nov 22
In 1 woord WAUW! Boy is een professional, een hele gezellige jonge man! Veel vakkennis en niet zichtbaar op de dag, waardoor de meest spontane beelden ontstaan! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat, in 1 klap precies wat we bedoelde van begin tot eind. Wij zouden ieder bruidspaar aanraden een video als basisonderdeel toe te voegen aan jullie bruiloft en daarbij dus Boy ! Je hebt voor altijd de vibe, de herinnering precies zoals de dag daadwerkelijk was ♡ Thanks Boy, je bent geweldig. Liefs Kim & Danny
Kim D.
Kim D.
07:58 09 Nov 22
Het is moeilijk om met de juiste woorden samen te vatten hoe ontzettend blij wij zijn met de trouwfilm die Boy voor ons heeft gemaakt. En natuurlijk, hoe dankbaar we zijn dat we voor Boy als videograaf hebben gekozen.De hele film heeft de sfeer van onze dag echt perfect opgevangen, met een oog voor details, super passende muziek, leuke audio clipjes - echt de total package. We zijn hem eeuwig dankbaar voor de prachtige beelden die hij voor ons heeft vastgelegd, en daarna in de mooiste trouwfilm heeft ontwikkelt. Verder is Boy professioneel, meedenkend, en gewoon gezellig; een echte aanrader als videograaf. Nogmaals 10.000x bedankt voor alles, Boy!
Annelot N.
Annelot N.
15:14 03 Oct 22
Boy is een vakman! Een echte prof die alleen voor optimaal resultaat gaat en die staat voor zijn vak. Hij isNiet alleen profesioneel maar ook zeker een mooi gezellig persoon die jou feest en bijzondere dag op een perfecte manier vastlegt. Hij lijkt vaak op meerdere plekken tegelijkertijd te zijn en je hebt niet eens in de gaten dat die er is! En het resultaat is echt gruwelijk mooi! Alles klopt gewoon! Je voelt gewoon wat voor topdag het was en hoe de sfeer was/is! Genieten met de hoofdletter G! Boy klasbak bedankt! Knuffel en x eline en nicky.
Nicky V.
Nicky V.
08:25 26 Sep 22
Ga je trouwen? Zorg dat Boy erbij is! Elke dag nog zó blij met de film (en extra beelden!) die Boy voor ons gemaakt heeft! Boy is een professional en weet precies wat hij doet. Hij weet belangrijke momenten heel mooi vast te leggen. Boy voelt op de dag precies wat er nodig is en speelt hierop in. Dankzij Boy herleven we onze bruiloft nog elke dag!
Shanne A.
Shanne A.
10:34 22 Sep 22
Je gaat trouwen, 100e elementen om over na te denken, 1000e euro's om uit te geven en miljoenen gedachtes die uiteindelijk ervoor zorgen dat je de dag van je leven gaat organiseren en beleven.Dan is het zover.... en gaat bijna alles langs je heen.Want zo is het nou eenmaal als je trouwt. Alle emoties, alle prikkels, alles wil je tot in de puntjes beleven, dat kan nou eenmaal niet. TENZIJ..... je kiest voor Boy Linders, Videodynamics.Want met een fantastische aftermovie, en FOMO edit, beleven wij, 2 maanden na onze bruiloft, bijna elke dag onze bruiloft opnieuw door de beelden van Boy.Het is niet normaal hoe hij ons, precies zoals we zijn, heeft weten vast te leggen, hoe onze gasten, precies zoals ze zijn, allemaal op de video voorbij komen.Het is niet normaal hoe de sfeer, de details, de geloftes, emoties en al het plezier, is vast gelegd, en het is niet normaal hoe wij weer in volle emotie terug schieten naar de mooiste dag van je leven.Trouwen is fantastisch, maar trouwen is ook duur. Maar, bespaar nooit, maar dan ook écht nooit op je videograaf!Wij zijn Boy eeuwig dankbaar voor deze prachtige beelden, want met deze beelden hebben wij nóg meer mooie herinneringen van de mooiste dag van ons leven. Daar wordt een mens pas écht rijk van!
Rachèl van B.
Rachèl van B.
12:40 14 Sep 22
Boy heeft onze bruiloft een jaar geleden heel mooi vastgelegd. Wij genieten nog vaak van de video.
lisanne N.
lisanne N.
13:57 12 Sep 22
Boy heeft echt een prachtige video gemaakt van onze bruiloft. Kippenvel om terug te kijken, iedere keer weer! Zo fijn om zulk mooi beeldmateriaal te hebben van onze bruiloft die iedere keer ervoor zorgt dat we onze bruiloft weer even herbeleven.Boy was daarnaast ook super fijn aanwezig op onze bruiloft en zowel voor de bruiloft als naderhand verliep de communicatie super goed. Een echte aanrader als videograaf!!
Nicol K.
Nicol K.
18:07 03 Aug 22
Wat zijn wij blij dat we voor een videograaf hebben gekozen, en dan helemaal voor Boy! Een ontzettende vette, mooie after movie hebben we ontvangen van hem. Van het begin tot het einde voelen we weer helemaal de sfeer, emotie en geluksmomenten van onze onvergetelijke dag! Erg knap gedaan. Toffe muziek eronder, goede samenvatting. We kijken dit geregeld terug en zullen dit ook zeker blijven doen. Wat een feest, bedankt Boy!!
Roy van B.
Roy van B.
19:25 08 Jul 22
Wauw wauw wauw! Wat een geweldige trouwfilm heeft Boy geleverd. Prachtig werk. Zo emotioneel, warm, mooi, een lach en een traan. De muziek die Boy heeft toegevoegd is ook zo perfect. Onze fantastische dag, elk detail, is vastgelegd. Een herinnering voor het leven! Wij kunnen elk bruidspaar Videodynamics aanraden. Wat een professionaliteit, vakkundigheid, goede communicatie en mooie ideeën heeft Boy. Boy heeft een fijne persoonlijkheid waarbij je je al snel op je gemak voelt. Gedurende de dag vergeet je dat Boy rond loopt en hard aan het werk is voor ons als bruidspaar. Nogmaals heel erg bedankt Boy.Gijs en Lisa 06.05.2022
Gijs van de P.
Gijs van de P.
08:55 31 May 22
Wow wat een prachtige trouwfilm heeft Boy van onze dag gemaakt! De film vertelt uitstekend het verhaal van onze trouwdag met mooie posities, scherpte-diepte verhoudingen en licht. Dit heeft hij prachtig nabewerkt waarbij onze geloftes tijdens de film worden vertelt en perfect passen bij de beelden die dan worden getoond. Dit maakt het een mooi geheel en de bijpassend muziek maakt het helemaal af.Daarbij hebben we Boy ook ervaren als een leuke, gedreven en enthousiaste videograaf. Bij het eerste contact hadden we gelijk een klik en en hij wist al onze vragen direct, of zeer snel achteraf te beantwoorden. Dat is echt ontzettend fijn als je vanalles aan het plannen bent. Ook op de dag zelf was hij leuk aanwezig (met een grapje) wanneer het kon, of wat meer naar de achtergrond wanneer dit nodig was. Hij heeft een fijne persoonlijkheid waarbij je je al snel op je gemak voelt.Tijdens onze dag waren uiteraard ook onze twee zoontjes (2,5 en bijna 4) aanwezig. Kinderen zijn soms natuurlijk lastig voor een videograaf (lees: huilen tijdens het jawoord). Maar Boy heeft dit in de film heel mooi opgelost. Fantastisch om prachtige beelden van onze jongens terug te zien. Ook was onze oudste helemaal weg van Boy en hij heeft nog regelmatig over die grote camera waar hij doorheen mocht kijken.Al bij al raden wij Videodynamics enorm aan als je een mooie blijvende (bewegende) herinnering wil van je bruiloft!
Eelco V.
Eelco V.
18:43 31 Mar 22
Wat zijn wij blij dat we destijds toch hebben gekozen om door een videograaf onze bruiloft te laten vastleggen. En ook nog eens dat dat Boy van Videodynamics was. We hebben de resultaten van zijn werk gezien bij een bevriend bruidspaar en we waren meteen verkocht. Voor de grote dag hebben we de locaties bezocht en was er sprake van uitstekende communicatie in samenwerking met onze ceremoniemeesters en fotograaf. Tijdens de dag was Boy fantastisch, op de achtergrond stilletjes zijn beelden maken. En achteraf...wat een gigantisch mooie film...eerst een teaser en later het eindproduct. We kijken hem nog regelmatig en elke keer weer een traan. We raden Boy en Videodynamics ook aan bij iedereen die een videograaf overweegt en hebben al meerdere keren weer met het hem op een bruiloftsfeest gestaan, met resultaat; bevriende stellen of familie die dezelfde ervaring met Boy hebben. Hij heeft zelfs meegeholpen bij ons 3-jarig jubileum door samen de edit nog wat aan te passen en te voorzien van een nieuw ingesproken speech. Deze man is een vakman en roert ons na bijna 5 jaar nog steeds met zijn prachtfilm. Als je twijfelt over een videograaf en of je Boy/Videodynamics moet kiezen? Niet langer twijfelen, maar doen.
R D
R D
21:37 28 Mar 22
Na heel wat filmpjes te hebben bekeken kozen wij Boy om onze dag vast te leggen. Een super goede keuze! Hij is bescheiden aanwezig, maar op 1 op 1 momenten maakt hij echt even contact. We hebben gedurende de dag de passie voor zijn werk gezien, hij legt de lat hoog voor zichzelfen dat is te zien in het eindresultaat! Dankjewel Boy!
Lianne H.
Lianne H.
12:22 04 Mar 22
Aanrader! Cinematische herinnering van je onvergetelijke dag. We kijken het nog regelmatig terug. Boy is daarnaast een hele fijne en gezellige 'gast' om erbij te hebben!
Bart L.
Bart L.
11:13 04 Mar 22
Wij waren heel erg blij met Boy als onze camera man, hij is heel fijn en makkelijk in de omgang. We voelden ons meteen op ons gemak. Hij heeft de dag perfect vastgelegd en wij genieten nog steeds enorm van de Aftermovie. Elke keer is het weer huilen bij het zien van de mooie beelden!! Mega bedankt Boy!
eline P.
eline P.
10:19 04 Mar 22
Boy heeft bij ons bijna 4 jaar geleden onze bruiloft gefilmd en zijn er nog steeds heel blij mee. Elke keer als je het terug kijkt lijkt het of je zo weer op de dag zelf bent. Je merkt ook helemaal niet dat hij aanwezig is Net of hij een van je gasten is.Boy super bedankt
karlijn van H.
karlijn van H.
10:02 04 Mar 22
Onvergetelijke beelden van bijzondere momenten, prachtig vastgelegd door Boy Linders van Videodynamics.Liefdevol gemaakt door een ware professional.Een waardevolle aanvulling van blijvende herinneringen.Bewegend beeld is een speciale beleving, intiem en o zo bijzonder!Als trouwleverancier is Boy een hele fijne collega om in de eerste momenten van de trouwdag in de voorbereiding van de bruid mee samen te werken.Boy heeft in 2 verschillende films mijn werk als bruid styliste/ make-up artist echt fantastisch mooi weergegeven.De rust, de relaxte sfeer, de lol, het verzorgen van professionele make-up en hairstyling, de voorbereiding van de bruid voor haar trouwdag.Altijd heel fijn om samen iets bijzonder moois te mogen creëren.Bedankt voor de mooie beelden Boy, je bent een topper!Marloes MuldersMM Visagie & hairstylingMake-up artist
Marloes M.
Marloes M.
13:20 03 Feb 22
Fantastische samenwerking met Boy tijdens ons huwelijk. Hij heeft ervoor gezorgd dat we altijd prachtige beelden zullen hebben van onze prachtige dag!
Milou Janssen D.
Milou Janssen D.
19:26 14 Jan 22
Ik ken Boy vanuit de bruiloftindustrie en had al vaker met hem samengewerkt op bruiloften. Toen hij besloot om zijn business uit te breiden met branding video's, wist ik meteen dat ik dat wou. Hij heeft oog voor details, weet een verhaal te vertellen en heeft zeker een cinematisch ook. Hij is professioneel, weet wat ie nodig heeft aan beeldmateriaal voordat ie begin. Daarvoor bespreekt hij het script uitgebreid met je zodat je brand/ bedrijf super goed gerepresenteerd wordt. En om alles te toppen, is hij super leuk en relaxed als persoon waardoor je op je gemak voelt.
Inès C.
Inès C.
16:26 14 Jan 22
Vakman en Gentleman ! Iemand die snapt hoe het moet en bijzonder mooi werk aflevert.
Lesley De K.
Lesley De K.
11:34 14 Jan 22
Bij het eerste gesprek voelde het alsof we Boy al jaren kende. Hij snapte meteen wat wij voor ogen hadden en hij stelde de juiste vragen en dacht mee. Op de dag zelf hebben we niet eens meegekregen dat hij er was. Hij vroeg niet steeds van doe dit of doe dat. Alleen op een paar shots na, maar dat wilde wij zelf. Alles is natuurlijk gegaan. Je weet nooit wat het resultaat brengt. Maar wij hadden het nooit beter kunnen dromen. Tot in de details geweldig, fantastisch, magisch en bijzonder. Wij hadden het totale pakket. Zelfs met al het materiaal wat ongebruikt was in de officiële wedding movie en dit raad ik iedereen aan erbij te nemen.Boy, nogmaals bedankt. Je bent een geweldig persoon en het eindresultaat is echt niet in woorden uit te drukken. Als ooit iemand twijfelt aan je, dan mogen ze ons bellen.Nick & Suzan 05-08-2021
Nick M.
Nick M.
08:29 14 Jan 22
Normaal ben ik niet zo van de reviews schrijven, maar wil toch even mijn stem laten horen aangezien een videograaf (zoals Boy) een 100% toegevoegde waarde is aan je bruiloft. Wij zelf waren lang aan het twijfelen over of we wel een videograaf wilde op onze bruiloft ivm de kosten waar we vooraf niet over hadden nagedacht. Na wat filmpjes online te hebben gezien van wat videograven vonden we dat Boy toch wel op een heel ander level acteren dan het overgrote deel van de videograven die wij hebben gezien. Nadat we de trouwvideo (samenvatting van de dag) met een lach en een traan bekeken waren we toch wel heel erg blij om bewegende beelden van onze bruiloft te hebben. Heel onze omgeving reageerde enthousiast en vaak ook emotioneel toen ze de video hadden gezien. Niet twijfelen maar doen zou ons advies zijn.
Jur van B.
Jur van B.
10:11 30 Dec 20
Boy Linders van Videodynamics was de hele dag op onze trouwdag aanwezig en wat een aanwinst was dit!! Boy was tijdens de voorbereidingen voor onze trouwdag al heel betrokken en heeft ons veel tips voor andere leveranciers kunnen geven. De film die we ontvingen heeft de sfeer van de dag perfect gevangen. We (en onze gasten) hebben de film al ontelbaar keer gekeken, het brengt ons weer helemaal terug in het moment. Boy heeft oog voor detail: onze gesproken trouwgeloften zijn perfect tussen de verschillende beelden gevlochten en de muziek maakt het helemaal af. Boy is heel prettig en ontspannen aanwezig en met humor haalde hij de spanning bij ons weg. We hebben nauwelijks doorgehad dat we de hele dag werden gefilmd. Voor alle aanstaande bruidsparen: zoek niet verder naar een videograaf, maar neemt contact op met Boy!
Claudia S.
Claudia S.
09:53 25 Oct 20
Wat een feestje is het om met Boy te werken! Boy is duidelijk qua communicatie, hij stelt je op je gemak voor de camera, denkt mee, levert goed werk af en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Boy heeft voor de leden van Marcella Moves Zumba workout video's gemaakt, zodat zij gedurende de corona periode thuis konden sporten. Iedereen was zeer te spreken over de professionaliteit waarmee de video's gemaakt zijn. Dus namens alle dames en mij: bedankt!!
Marcella Conceicao L.
Marcella Conceicao L.
07:11 26 Jun 20
Videodynamics is een aanrader! Je krijgt een súpermooie video! Voordat wij met Boy in zee gingen gingen we er vanuit dat je iets moois krijgt, maar zó mooi hadden we niet gedacht! Ook van concullegas hebben we de complimenten gekregen dat Boy echt mooie video's maakt. Los daarvan is Boy ook een superleuk en fijn persoon. In zowel de voorbereiding als op de dag zelf. Hij geeft goede tips en weet je op je gemak te stellen. Hij is ook heel bereidwillig om iets met jouw eigen inbreng te doen. Hij is flexibel en denkt mee, tenslotte organiseer je een bruiloft (meestal) maar 1 keer. Dan is het fijn om iemand met ervaring te hebben. Heel blij dat we met jou samen mochten werken. Bedankt!
Nadine H.
Nadine H.
18:05 15 Jul 19
js_loader

Galerij

Ik aan het werk

Video afspelen