professionele bedrijfsfilms

Mijn werk

Klanten

reviews professionele bedrijfsfilms

Als je verteld dat je gaat trouwen, krijg je veel tips. Heel veel tips. 1 collega van mij gaf 1 tip: wat je ook doet, neem een videograaf, dat is het helemaal waard. Vol trots liet hij via een link op zijn telefoon de video zien van hun dag.Van mij aan jou dan dus ook 1 tip: neem een videograaf. En doe jezelf, je partner en jullie dierbaren een lol: Boy van Videodynamics. Hij heeft de kunst om in elk gezelschap in te voegen zodat mensen zich op hun gemak voelen. Hij is flexibel, vriendelijk en met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen maakt hij de sfeer zodanig dat mensen zich niet bekeken voelen door de camera.Zomer 2022 trouwden wij op slot Doddendael, en inmiddels heb ik de trouwfilm al vaak terug gekeken en ook heel veel laten zien. Laagdrempelig om erbij te pakken. En wat zeggen bewegende beelden meer. Je hoort die trouwgeloftes nog een keer, de speeches, hoe ze het zeggen en hoe ze bewegen, hoe er wordt gedanst. Het is ons erg dierbaar.Verder nog: ik ben perfectionistisch. Dus ik was wel bang dat ik iets aan te merken zou hebben. En ja hoor, er was een onderdeel wat ik er uitgebreider in wilde hebben. Dit was geen probleem en had hij snel aangepast.Hoe vaker ik de film inmiddels heb gekeken, hoe meer details me opvallen. De timing van de muziek, de tekst die aansluit bij wat je ziet, het is echt heel goed. en ja, dat wil je!
Marit P.
Marit P.
16:18 11 Mar 24
Wij zijn ontzettend enthousiast over de samenwerking met Boy. Het contact vooraf verliep erg goed, maar ook op de dag zelf wist Boy er wat leuks van te maken. Hij wist iedereen op zijn gemak te stellen en zorgde ervoor dat het vlekkenloos verliep. Iedere keer als wij de trouwfilm weer terug kijken, herleven wij deze dag opnieuw. Boy heeft zo veel emotie en liefde terug laten komen in de film. Ik zou iedereen aanraden om Boy in te huren, hier kijken wij nog jaren met geluk op terug!
Yaniek Uijt de H.
Yaniek Uijt de H.
18:03 02 Jan 24
Wat een bijzondere herinnering om een film te hebben van onze bruiloft! Boy heeft ontzettend veel ervaring en goede ideeën. Daardoor worden alle kleine, grote, dierbare, grappige en mooie momenten vastgelegd. De video ontroerd en blikt terug op de dag precies zoals die was. Het contact tijdens de voorbereidingen was top, en op de dag zelf helpt hij zelfs nog even met sjouwen als er opeens een binnenscenario geregeld moet worden. Videodynamics is meer dan een aanrader!
Merel van D.
Merel van D.
11:35 23 Dec 23
Op de open dag van de trouwlocatie hebben we Boy ontmoet. We waren direct enthousiast over de beelden die hij liet zien en het contact was heel prettig. Boy is serieus en had ook goede tips voor de trouwdag, in de voorbereiding. Op onze grote dag was hij enthousiast en behulpzaam.De film is super geworden! We herbeleven de dag telkens weer na, bij het zien van de film. Alles klopt, zowel de film als de muziek die Boy heeft gekozen.
Raymond de J.
Raymond de J.
10:11 26 Nov 23
Via onze weddingplanner kwamen wij in contact met Boy. Het contact vooraf verliep goed en was prettig.Op de dag zelf valt het soms niet eens op dat hij overal is en alles filmt. Doordat hij zoveel ervaring heeft, heeft hij veel goede en leuke ideeën.Toen wij de film hadden ontvangen werd ik al snel bij het zien van de film emotioneel. De passende muziek, de mooie beelden, de geluidsfragmenten tussendoor. Je beleefd de dag weer opnieuw met alle mooie en belangrijke momenten.Bij twijfel gewoon doen. Boy van Videodynamics is zeker je geld waard!
Rowan R.
Rowan R.
11:37 20 Nov 23
Wauw… wat zijn wij ontzettend blij dat we voor Boy van Videodynamics hebben gekozen als videograaf voor onze bruiloft in september. Naast dat hij een prettig, relaxed en vrolijk mens is om naast je te hebben op de dag zelf zijn de beelden die hij heeft gemaakt adembenemend. Wat een ongelofelijke professional!Met de door hem gemaakte video kunnen wij vanaf nu iedere dag heel even terug naar de mooiste dag van ons leven. De emoties en de sfeer van onze speciale dag heeft hij perfect vastgelegd. Zijn professionaliteit en creativiteit waren ongeëvenaard, en hij ging verder dan onze verwachtingen om ervoor te zorgen dat elk kostbaar moment werd vastgelegd. We zullen deze herinneringen koesteren voor de rest van ons leven, en het is allemaal te danken aan het ongelooflijke werk van deze videograaf. Boy, nogmaals bedankt voor het delen van deze prachtige dag met ons en het creëren van een blijvende herinnering aan onze bruiloft! We zijn je zo dankbaar!
Alyssa F.
Alyssa F.
17:23 05 Nov 23
Wat genieten we enorm van onze trouwvideo! De herinnering die wij hebben van onze mooie dag is perfect vastgelegd door Boy! Zijn aanwezigheid op deze dag was erg gezellig en leuk😃.Heel erg bedankt Boy!Voor de twijfelaars: echt doen, je krijgt geen spijt(!)
Bas van O.
Bas van O.
19:02 04 Nov 23
Boy is een enorm vakman, hij is kundig, heeft humor, stelt je gerust en komt zijn afspraken na. Bij twijfel, doen!!!!!
Dorian D.
Dorian D.
16:02 03 Nov 23
We zijn zo blij dat we Boy hebben gekozen om onze bruiloft op film vast te leggen! Het is een prachtige film geworden waarmee we de dag echt weer hebben kunnen herbeleven (wat ik ook nog regelmatig doe). Prachtige beelden, mooie muziek, en superknap de speeches en geloften erdoorheen verwerkt. Je merkt aan alles dat Boy superveel ervaring heeft en passie voor het vak. Qua voorbereiding verliep de communicatie heel soepel en op de dag zelf was het heel gezellig om Boy erbij te hebben, we konden ons heel makkelijk ontspannen. We zouden hem aan iedereen aanbevelen. Dus stoppen met twijfelen en doen!!!
Saskia V.
Saskia V.
15:27 28 Oct 23
"DOEN! Een beeld zegt misschien meer dan 1000 woorden, maar de prachtige combinatie van bewegend beeld, mooie woorden en mooie muziek zegt alles! Boy heeft echt een toffe video van onze bruiloft gemaakt, en daarnaast is hij gewone en fijne vent om erbij te hebben!"
Bob D.
Bob D.
19:28 23 Oct 23
js_loader

F.A.Q

Vraag het de bedrijfsvideograaf

Kunnen wij ook de ruwe beelden krijgen van onze professionele bedrijfsfilm

De beelden die gemaakt worden wanneer jullie de professionele bedrijfsfilm laten maken zijn mijn intellectueel eigendom. Wanneer deze (ruwe) beelden overgedragen worden, is er een kleine kans voor mij om voor jullie extra montages te maken. Om die redenen zit er wel een kostenplaatje aan verbonden wanneer jullie deze beelden willen. Deze hangen af van de hoeveelheid beelden en het type shoot wat er voor afgaand is geweest. Hou rekening met het feit dat de beelden die gemaakt zijn voor de professionele bedrijfsfilm in een LOG profiel zijn geschoten. Dat betekent fletse kleuren die zeker nog bewerkt moeten worden.

Mag ik zelf bepalen welke muziek er ­onder de professionele bedrijfsfilm komt?

De meeste muziek, die te horen is op radio of tv, zitten auteursrechten op. Wil je die muziek voor een professionele bedrijfsfilm gebruiken, dan zitten er een investering aan verbonden door middel van een licentie. Deze investeringen hangen af van het type muziek en de manier hoe de video gepubliceerd wordt (website, social media of TV). Als ik zelf de vrije keuze heb voor de muziek dan zitten de kosten al inbegrepen in offerte. Willen jullie zelf de muziek kiezen wanneer jullie de bedrijfsfilm laten maken door mij en willen jullie hiervoor een bekend nummer gebruiken? Dan hangt de investering af van de instantie die voor het nummer de licentie afdraagt.

Wat als je ziek bent?

Er moet echt iets ernstigs gebeuren wil ik niet op de shoot komen
om het ­allemaal vast te leggen. Bij een griepje, of iets dergelijks,
neem ik ­gewoon een paar pijnstillers, een goeie bak koffie en kom ik
gewoon met 100% ­energie jullie kant op.
Mocht ik onverhoopt mijn been of arm breken, dan moet ik ­helaas iemand inschakelen voor het maken van de beelden voor jullie creatieve bedrijfsfilm . Maar geen nood. In diverse ­(Facebook-) groepen zitten honderden videografen
.
En zal ik altijd ­iemand vinden met ­dezelfde camerastijl en uiteraard
de juiste ervaring in de commerciële tak.
Ik edit na de bedrijfsshoot de creatieve bedrijfsvideo zorgvuldig zelf met de RAW beelden van de andere videograaf.


Welke apparatuur gebruik je voor onze professionele bedrijfsfilm?

Ik film met een compacte camera, namelijk de Sony a7sIII. De kwaliteit van deze camera is zo goed, dat zelfs in donkere ruimtes de beelden voor jullie professionele bedrijfsfilm nog van hoge kwaliteit zijn! De perfecte specificaties op dit moment voor een ­all-round bedrijfsvideograaf. Daarnaast filmt de camera in 4K resolutie in ­combinatie met slow motion mogelijkheden wanneer jullie de bedrijfsfilm laten maken door mij. Hierbij heb ik hele kleine recorders en dasspeldmicrofoons om de interviews en sound effects op te nemen. Deze recorders zijn heel klein en compact en zullen amper zichtbaar zijn op de uiteindelijke professionele bedrijfsfilm.