Samenwerking

Samenwerkingen

Door de jaren heen heb ik al met heel wat geweldige leveranciers mogen samenwerken. En ik kan het dan ook niet laten om een selectie op deze website te zetten. 

Marscha van Druten

Fotografie:
ODiza fotografie

Als ik een fotografe kan adviseren dan is het Odiza Fotografie wel. Oftewel Marscha van Druten.
Ik ken deze Nijmeegse al sinds een van mijn eerste jaren in de bruiloften en zij maakt de fantastische plaatjes.
Naast die prachtige foto’s is het een heerlijke gezellige dame om mee samen te werken. Een top team!
 
 
 
Wim WIlmers

Fotografie:
Wim Wilmers

Deze award winning fotograaf is letterlijk en figuurlijk een oude-rot in het vak. Hij is zowel solo, als samen met zijn vrouw te boeken. En met zo’n media-team naast je wordt er geen moment gemist. Een en al gezelligheid om jullie heen. Om zo jullie op je gemak te laten voelen en jullie dag prachtig vast te leggen

 

Marielle Kokke

Fotografie:
Marielle Kokke

Voor de zogenoemde ‘High Fashion’ fotografie. Oftewel een lichte stijl. Dan is Marielle de dame die je moet hebben. Naast haar gezellige aanwezigheid weet zij ook de juiste momenten uitstekend vast te leggen. En ook de samenwerking met haar is top. De dag kan dan niet soepeler gaan. Zowel voor ons samen, als voor jullie!

 

Stationery:
Befreckeld

Ilona maakt de mooiste stationary die je maar kan bedenken. Ik heb al heel wat kaarten, boekjes etc. van haar mogen vastleggen en elke keer komt het thema van de bruiloft helemaal tot zijn recht!
 
 
 
 
 

Taarten:
Cheffi's Pastries

Als je op deze website hebt gekeken, dan heb je haar misschien al gezien. Ines heeft haar bedrijfsvideo laten maken door mij. Maar zij maakt daarnaast ook de lekkerste taarten en sweet-tables. En alles met natuurlijke ingrediënten! Dus niet gek dat ik haar ook van harte aanbeveel op jullie bruiloft.

Planning / styling
A taste of Italy weddings

Altijd in Italië willen trouwen of juist een Italiaanse stijl in Nederland willen? Dat kan en daar kan Nienke je uitstekend bij helpen. Samen met haar al een aantal bruiloften mogen doen en wauw wat is zij goed in haar vak!

 

Stationery:
IT's a great day

Anouk & Daniëlle zijn de drive achter dit bedrijf. Ook met beide dames al wat trouwerijen mogen samenwerken. Ook zij maken fantastisch werk wat betreft bedrukkingen van wat je maar kan bedenken voor jullie bruiloft!

Styling:
Tinus maakt het mooi

Deze dame (Wettina, ook wel Tinus) weet van uitpakken. Zij styled jullie bruiloft helemaal in het thema zoals jullie wensen. Haar mee mogen maken bij styled shoots als bij echt bruiloften en zij is zo relax en flexibel. En hoe zij alles styled is een snoepwinkel voor foto- en videograaf

Zangeres/band: Mindy & the good vibes society

Wil je gewoon 1 zangeres of met een complete band en toeters en blazers? Dat kan! Mindy kan prachtig zingen op jullie ceremonie. Maar kan ook met haar hele entourage komen en vol los gaan om een geweldig feest van te maken!