Video afspelen

Leverancier

About you video

Hey!
Supertof dat je toch benieuwd bent wat ik wil gaan aanbieden in 2023 voor collega’s in de trouwbranche.

Nu ik dit jaar minder bruiloften aan ga nemen, wil ik meer focus leggen op nieuwe dingen, maar ik wil dan stiekem wel in mijn comfortzone blijven.

Omdat ik nu meer weekenden beschikbaar ben, leek het mij een geweldig idee om voor jou een video te maken. Tuurlijk krijg je her en der wat foto’s van de fotograaf die dag en ook een videograaf kan soms wat leuke ‘snippets’ sturen, maar wat is er nou beter dan een volwaardige video over wat jij nu doet op zo’n dag. Sterker nog, hoe leuk is het om te laten zien wat je ook doet achter de schermen.

Bijvoorbeeld als bloemstyliste, wat komt er allemaal bij kijken, wat doe je allemaal als het bruidspaar hun ideeen op jouw losgelaten hebben. Of als Babs, hoe ga jij een kennismaking in? Wat doe jij als het bruidspaar ja tegen jou gezegd heeft?
Misschien heb je een trouwlocatie en wil je laten zien wat er allemaal bij komt kijken wanneer de dag zover is voor het bruidspaar. Wat gebeurd er vooraf? Of wat gebeurd er allemaal achter de schermen tijdens zo’n dag?

Kortom, wat nou als je een complete video hebt waarin alle facetten aan bod komen. En hoe voorbereidingen eenmaal gepresenteerd worden op de dag zelf